Vokal

For Joanna er hver konsert en seremoni. Hun fokuserer nøye på informasjonen og sannhetene hun vil overbringe. Tross sin beskjedenhet og unge alder er Joanna en av de sterkeste tolkere av polsk sangpoesi. Hun har de fleste store polske sangpoeter på repertoaret: Agnieszka Osiecka, Jan Wołek, Marek Grechuta, Jonasz Kofta, Andrzej Poniedzielski. Kuyavian. Jacek Kaczmarski.

Hun fikk sin musikalske trening gjennom teaterscenen på forskjellige måter, og har utdannelse i piano, teater, sang, dans stemmebruk og diksjon. I 5 år spilte hun i musikalen Metro, en av de de største polske suksesser på scenen noensinne. Joanna hadde ledende roller som vokalist og danser. PÅ Osieckafestivalen i 2002 vant hun stor anerkjennelse både blant dommere og presse og fra festivaldirektøren Jerzy Satanowski.

Joanna har vunnet mange priser og utmerkelser i konkurranser og på festivaler. Hun arbeider også som pedagog og har ansvaret for sangtreningen på Rampa Teater i Warszawa. Hun har gitt ut flere CDer, blant annet en med sanger skrevet spesielt for henne. Hennes siste CD heter «Moje podworko» - min hage. - og kom ut i vinter. Saksofonisten i Karuzela Group, Grzech Piotrowski er ofte akkompagnatør, arrangør og produsent for henne.